Torremolinos afholder på søndag deres Romeria

21. september 2016 Málaga, Spanien, Torremolinos

Torremolinos

Torremolinos fejrer denne søndag 25. september deres Romeria, hvor 63 vogne, 44 traktorer med påhæng og 19 vogne med okser kører den traditionelle tur op til eremitboligen San Miguel.

Dette årlige møde, som samler tusindvis af mennesker i Torremolinos, er blevet en af de vigtigste og største Romerias i Spanien, efter den berømte “El Rocio”. Vogne, rytter og lokale repræsenterer år efter år værdierne og traditionerne i byen.

Samlingen begynder klokken 09:00 ved Avenida de los Manantiales (oppe ved Los Palacios). Derefter klokken 10:00 begynder den traditionelle vej op til eremitboligen San Miguel, hvor 63 vogne deltager. Vejen forsætter over Plaza Costa del Sol, Avenida Palma de Mallorca, Joan Miro, Rafael Quintana Rosado, Carretera de Benalmádena y krydset til El Pozuelo med retning mod skoven.

Messen for San Miguel Ancargel bliver afholdt klokken 17:30 i eremitboligen. Coro Rociero ”San Miguel” vil synge til messen.

Byfesten San Miguel 2016

Romerian signalerer starten på Torremolinos byfest. I år bliver dag- og aftenbyfesten kombineret. Den første begynder del 29 september og slutter den 2 oktober. I år bliver der mere fokus på dagfesten med live musik for alle smage, som primært bliver afholdt på Plaza Costa del Sol, trafik-frit område. Aftenfesten begynder 28. september med talsmanden Jose Miguel Gonzalez (mere kendt som Josemi). Derefter bliver festen officielt åbnet og al belysning blive tændt af borgmesteren Jose Ortiz. I år kan man hører musikere som Jas Devel, La Guardia, Seguridad Social, og Chambao som hovedpunkt den sidste aften fest, blandt andre.

Læs mere om byfesten på Torremolinos hjemmeside: http://www.torremolinos.es/2016/09/torremolinos-celebra-este-domingo-su-tradicional-romeria/

Kommentar

Kommentar