Det billigste supermarked i Spanien

16. september 2016 Andalusien, Fuengirola, Málaga, Spanien

Leve i Spanien

En undersøgelse gennemført af OCU i 2015 viser, at det billigste supermarked i Spanien findes i … Fuengirola

Vi har allesammen vores præferencer, når vi skal lave vores ugentlige eller månedlige indkøb, og realiteten er, at der faktisk findes nogen supermarker som er væsentligt billigere end andre. I undersøgelsen, som OCU gennemførte i 2015, bestod indkøbskurven af 150 basis produkter og de giver os en klar vinder.

Hvis vi sammenligner med andre supermarked kæder kan der være op til 3.000€ i difference mellem den billigste og den dyreste.

Så ved at handle det billigste sted kan vi alle spare på vores årlig indkøb.

Supermarked DANI

Leve i spanienSupermarcados Dani viser sig at være det billigste i Spanien. Mange af os kender dem ikke, men det er fordi, at de er ikke overalt i Spanien. De, som bor i Andalusien, er heldige fordi Dani kun findes der, mere konkret i Granada, Málaga og Jaen. I Málaga provinsen findes de i Fuengirola og Antequera. Her finder du dem i Fuengirola: Calle Lanzarote 2.

Faktisk viser det sig at fylde en årlig indkøbsvogn (ifølge OCU) koster 5.229€, som er 3.000€ mindre en det dyreste supermarked i Spanien.

Lidt historie om Dani

Daniel åbnede sin første butik ved siden af Arco Elvira i Granada, og det er allerede mere end 50 år siden. Siden de begyndte er der kommet flere butikker til. I dag har de 18 butikker i østlige Andalusien.

Kommentar

Kommentar