Oplevelser i Torremolinos

22. august 2016 Spanien, Torremolinos

Torremolinos

Vandsport

Strandene ved Torremolinos strækker sig over 6 km og er ideelle til at dyrke alle former for vandsport, og feriestederne har faciliteter alt lige fra jet ski, windsurfing, vandski og drageflyvning samt kajakroning og scuba dykning. To af de mest populære strande er Bajondillo og Playamar, ideelle til badning med masser af barer og cafeer.

Tema parker

Området omkring Torremolinos er fyldt med tema parker, med masser af muligheder for at holde hele familien glade og lykkelige. Man kan vælge dagsture til Tivoli Amusement Park, regionens største tema park, Sea Life, med dens akvarium, eller Aqualand, et vandland med over 30 ruchebaner, og Selwo Marina og Safari Parks, en unik blanding af zoo, safari og eventyrpark.

Ridning

Feriestedet har en rideskole, hvor ryttere på alle niveauer og evner kan nyde ture i ro og mag i de nærliggende fyrretræsskove uden for Torremolinos og opdage det skønne lokale landskab. Ud over at tilbyde undervisning afholder rideskolen shows for befolkningen med ryttere der udfører “ride ballet” i traditionelle spanske dragter.

Golf

Costa del Sol’s perfekte klima tiltrækker mange golfspillere, og regionen praler med det største antal golfbaner i Europa. I selve Torremolinos kan man vælge tre 18-huls baner inden for en tæt afstand, ideel for begyndere og eksperter på samme niveau som er ivrig efter at nyde en runde i solen.

Sport

Ud over dens omfattende golf faciliteter, tilbyder Torremolinos andre sportsgrene, som tennisklubber og feriestedet har også et stort sportsstadium (se billede), hvor der ofte afholdes internationale begivenheder. Man kan leje cykler og tage på ture ud i landskabet og undgå al balladen og postyret på feriestedet.

Fiestas

Fiestas er en regelmæssig begivenhed over hele Spanien, og Torremolinos afholder også sin egen lokale Fiesta. Efter Fiestas for “Virgen del Carmen” (Jomfruen Carmen), i juli måned, og turistdagen tidlig i september, afholdes den største fiestas i Torremolinos sidst i september. Kendt som “Feria de San Miguel” omfatter denne store sommermesse sports begivenheder, musik, dans, fester, optog og fyrværkeri, og tiltrækker op til 200.000 svirebrødre hvert år.

 

Kommentar

Kommentar