Virksomheder i Spanien søger dansktalende arbejdskraft!

27. juli 2016 Málaga, Spanien, Torremolinos

job i spanien

Spanien er ikke blot det mest populære rejsemål blandt danskere, når der vælges feriedestination. Vil man prøve noget nyt, så kan et nyt job i Spanien være den perfekte mulighed.

Den danske ambassadør i Spanien, John Nielsen, fortæller, at Spanien nu er godt på vej ud af den finansielle krise, og den spanske økonomi vokser nu støt igen. “Der er masser af muligheder, i dette fantastiske land” siger han.

Kirsten Andersen på 33 udtaler, at “Jeg rejste til Málaga i 2009 og fandt ikke bare et godt arbejde, men også en masse dejlige personlige venner og mit livs kærlighed, som jeg er gift med i dag. Jeg havde nogle fantastiske oplevelser og kan varmt anbefale andre, at komme ud og få noget erhvervserfaring i Spanien.”

Det er ikke kun varmen og stranden og de lave priser og skatter, som frister mange til at prøve lykken i Spanien. Spanien er et sikkert land indenfor EU og har flyafgange dagligt til København, Billund, Aarhus og Aalborg.job i spanien

Michael Kristensen, som bl.a. arbejder med rekruttering i Málaga, Sydspanien og er ansvarlig for jobispanien.com fortæller, at han har aftaler med flere firmaer, som søger dansktalende arbejdskraft indenfor bl.a. kundeservice, mødebooking og telefonsalg. Han fortæller, at ”Vi arbejder kun sammen med seriøse virksomheder, som tilbyder fast gage i henhold til lokale overenskomster indenfor området og de
har kontrakter og sygesikring m.m. af de ansatte fra første dag på jobbet. Erfaring er ikke et krav, da de altid oplærer nye ansatte”.

Man kan få uforpligtende information på www.jobispanien.com eller ved at sende en mail til info@jobispanien.com

Kommentar

Kommentar